Moleculica cremă pentru întinerirea feței – păreri, forum, preț, prospect, farmacii, dm

Moleculica crema pentru întinerirea feței este un produs care are în concentrația sa doar ingrediente 100% naturale. Acesta oferă o îngrijire a pielii feței, gâtului și mâinilor prin hidratarea lor, netezirea ridurilor uniformizarea culorii tenului și conturează ovalul.

De ce să alegi Moleculica cremă?

ELESSE CREAM

Lupta cu timpul este una dintre cele mai mari provocări ale specialiștilor. Până vom ajunge să descoperit o formulă care să oprească timpul, ne putem gândi la sănătatea noastră fizică și mentală pe toată perioada vieții pentru a putea prelungi pe cât posibil o viață și un corp echilibrat. Ani trec foarte rapid în viața noastră. Daca la 20 de ani tenul arata perfect fără prea mare efort de menținere, la vârsta de 25-30 de ani deja încep să apară liniile sub ochii, ridurile de pe gat și mâini. După vârsta de 40 de ani, situația este vizibilă, apar suferințele de tip emoțional. Persoanele  ar plăti orice să dea timpul înapoi la 20 de ani și să aibă iar tenul acela strălucitor și pielea aceea întinsă și hidratata de la sine. Există un produs care este special creat pentru tipurile de ten de după 25 de ani. Remediul de întinerire a feței se numește Moleculica cremăMoleculica pentru intinerire fetei

Citeste si despre Beauty 360. Beauty 360 este un produs nou, revoluționar care schimbă radical viața femeilor. Cum? Prin acțiunea sa eficientă împotriva ridurilor și a aspectului îmbătrânit al pielii.

Cum acționează acest produs?

Produsul se descrie a fi unul foarte eficient datorită moleculelor proteice numite peptide pe care acesta le conține. Acestea sunt necesare pentru sinteza colagenului și a elastinei. Odată cu înaintarea în vârstă corpul nu mai produce o cantitate necesară de peptide și astfel pielea își pierde din hidratare, cauză care duce la ofilirea ei. Astfel ingredientele din care este alcătuită crema acționează asupra tenului pătrunzând adânc în cele trei straturi ale pielii. Epiderma care este stratul de la suprafață se va schimba treptat, devenind mai întinsă, ca la vârsta de sub 30 de ani. Prin acțiunea cremei se vor observa efecte în funcție de timpul de utilizare, astfel ca în prima săptămână se va observa reducerea ridurilor mici din jurul ochilor, iar pielea va deveni mai hidratată. În cea dea doua săptămână vor începe să dispară imperfecțiunile, iar tenul va avea o textură mai strălucitoare. În săptămâna trei va crește fermitatea și densitatea pielii, iar în ultima etapă pielea va deveni mai elastică, iar ridurile vor dispărea aproape în întregime.

Ce ingrediente conține Moleculica cremă conform prospect?

Cele mai importante ingrediente 100% naturale pe care le are această cremă în compoziția sa sunt cele de mai jos:

  • Complex peptidic –  Stimulează sinteza colagenului și a elastinei, oferă o elasticitate a pielii și reface conturul feței.
  • Acid Hialuronic – Hidratează pielea, reduce semnele îmbătrânirii, reduce ridurile,
  • Retinol – Ajută la regenerarea celulelor pielii oferindu-i un efect radiant, are un efect exfoliant, hidratează pielea uscată, dându-i un aspect de nou,
  • Unt de Shea – Are un conținut de vitamine și acizi grași care repară și protejează pielea, previne deshidratarea tenului și reduce ridurile

Cum se utilizează acest produs conform prospect?

Pentru utilizarea produsului este necesară ca pielea să fie curățată foarte bine de pielea moartă, praful care este în aer. Curățarea se face prin spălarea cu apă și săpun sau cu ajutorul demachiantului. Puneți în palmă o cantitate rezonabilă de cremă și întindeți-o pe toată suprafața pielii, până aceasta este absorbită în totalitate. Repetați procedeul de maxim 2 ori pe zi, pentru o perioadă de minim 30 de zile.Moleculica cremă 100% naturala

Se găsește în farmacia Tei, Catena, Dm?

Întrucât este un produs exclusivist, nu există în farmacia Tei, Catena, Dm.
Producătorul a decis ca produsul să se regăsească doar pe site-ul acestuia pentru ca prețul să fie cel mai accesibil, în acest fel nu se adaugă adaosuri comerciale ca atunci când este comercializat pe alte platforme sau farmacii. Prețul acestuia este de doar 189 de RON, oferindu-se și o reduce de 50 % pentru prima comandă. Comanda se poate face foarte ușor, iar plata se poate efectua atât pe site prin transfer bancar, cât și ramburs în numerar la curier.

Ce păreri au scris pe forum cei care au utilizat deja produsul?

ELESSE CREAM

Pe forum foarte multe persoane au exprimat păreri pozitive despre acest produs. Este foarte căutat în rândul persoanelor de sex feminin pentru că ele acordă o atenție mai mare sănătății tenului. Acestea spun că sunt foarte mulțumite de produs și că îl recomandă cu încredere tuturor celor care vor să aibă o față întinerită.

Articole similare

5/5 - (1 vote)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

OraleCarePro pentru albirea dintilor

OraleCarePro pentru albirea dinților – preț, prospect, păreri, forum și ingrediente

OraleCarePro pentru albirea dinților este un sistem performant de albire dentară direct în gospodăriile casnice. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *