Odry cream cremă anti-îmbătrânire – păreri, farmacia Tei, Dm, Catena și preț

Odry cream este un produs din ingrediente 100 % naturale care reduce vizibil ridurile apărute odată cu vârsta. Remediul reușește să îmbunătățească tenul, să redea tonusul și să ajute producția de elastină și colagen din organism. Ridurile mici vor dispărea treptat, iar cele mai pronunțate nu vor mai fi la fel de vizibile.

De ce să alegi Odry cream ?

ODRY CREAM

Ridurile apar odată cu înaintarea în vârstă și sunt un fenomen natural. Zonele care sunt afectate cel mai mult de apariția ridurilor sunt fața, gâtul și mâinile. Pe măsura ce tenul îmbătrânește pielea devine din ce în ce mai subțire, mai uscată, pierzându-și din fermitate și elasticitate. Deși nu există o perioadă din viață exactă când ridurile încep să apară, de uneori în jurul vârstei de 30 de ani se observă o accentuare a liniilor de expresie mai evidentă, iar pigmentarea tenului se instalează și ea. Primele părți ale feței la care încep să se instaleze ridurile sunt din zona gurii, a ochilor și la nivelul frunții, urmând zona gâtului și a mâinilor. După vârsta de 30 de ani este necesară hidratarea constantă a pielii cu creme anti-riduri, pentru a permite tenului pe cât posibil întârzierea îmbătrânirii. Cauzele care duc la apariția ridurilor sunt alimentația nesănătoasă, lipsa unui program de somn stabil, poluarea sau chiar utilizarea unor cosmetice care nu sunt pentru tipul de ten specific fiecăruia. Singurul produs care este special creat pentru riduri și efect de anti-îmbătrânire este Odry cream.Ordy cream anti-inbatranire

Citeste si despre Moaflow crema anti-inbareanire. Miaflow crema anti-îmbătrânire este un remediu inovator menită să redea tenului revitalizarea de care are nevoie. Avantajele produsului sunt garanția, naturalețea și siguranța utilizării

Cum acționează produsul împotriva îmbătrânirii tenului?

Odry cream este remediul cel mai eficient pentru riduri. Produsul reușește să îi ofere tenului hidratarea de care are nevoie astfel, ridurile vor fi netede, echilibrează culoarea și sporește elasticitatea tenului. Secretul lui Odry este acela că celulele stem fito pe care le conține acționează ca o pârghie care declanșează procesele naturale de întinerire. Odată ce aceștia sunt asimilați în piele accelerează diviziunea celulară și va extinde ciclul de viață. Astfel pielea este restaurată și reînnoită treptat având un efect de întinerire.

Ce ingrediente conține acest produs?

Cele mai importante ingrediente 100% naturale pe care le are acestă cremă în compoziția sa sunt cele de mai jos:

  • Complexe peptidice – Ajută la întinerire și regenerare a tenului. Stimulează sinteza colagenului și elastinei, elimină semnele de oboseală a tenului.
  • Colagen – Declanșează sinteza acidului hialuronic. Oferă stabilitate a producției de proteine structurale și previne pierderea de volum din piele. Hidratează și protejează tenul de microbi.
  • Acid Hialuronic – Are un efect hidratant. Stimulează producția de colagen. Are efect lubrifiant și protejează cartilajele și articulațiile. Influențează creșterea țesuturilor noi și reduce cicatricile.
  • Retinol sau Vitamina A – Este considerat miracolul vieții, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de combatere a ridurilor. Acționează ca un puternic antioxidant, ajută la îndepărtarea celulelor cutanate moarte. Stimulează formarea fibrelor de colagen,

Cum se utilizează acest produs conform prospect?

Înaintea de aplicarea produsului, conform prospect, este necesar ca pielea să fie curățată și uscată. Aceasta se poate face fie prin spălare cu apă și săpun, fie prin curățare cu dischete anti demachiante. Crema se aplica pe fată, gât și mâini și se masează cu mișcări fine până aceasta este absorbită în totalitate de piele. Pentru ca efectele să fie vizibile se recomandă să se aplice de 2 ori pe zi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Există în farmacia Tei, Catena sau Dm?

Acest produs nu se găsește în farmacia Tei, Catena sau Dm. Producătorul a decis ca produsul sa fie vândut doar pe site-ul acestuia. Se cunoaște faptul ca farmaciile au un adaos comercial foarte mare, iar producătorul dorește ca produsul său să ajungă la un număr cât mai mare de persoane. Crema are un preț de pornire de 398 de RON, la care se adaugă o reducere de 50 %, la prima comandă plasată, astfel are un preț final de 199 de RON. Comanda poate fi făcută în doi pași simplii, iar plata se poate face atât online, prin transfer, fie ramburs în numerar la curier.

Ce păreri au scris pe forum cei care au utilizat deja produsul?

ODRY CREAM

Acest produs are un număr foarte mare de păreri scrise de persoane de diferite vârste pe forum. Acestea și-au exprimat încrederea în produs, spunând că sunt foarte încântate de alegerea făcută și că îl recomandă tuturor celor care au probleme cu ridurile. Crema anti-îmbătrânire este produsul cel mai sigur și rapid.

Articole similare

4.3/5 - (3 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

OraleCarePro pentru albirea dintilor

OraleCarePro pentru albirea dinților – preț, prospect, păreri, forum și ingrediente

OraleCarePro pentru albirea dinților este un sistem performant de albire dentară direct în gospodăriile casnice. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *