OraleCarePro pentru albirea dinților – preț, prospect, păreri, forum și ingrediente

OraleCarePro pentru albirea dinților este un sistem performant de albire dentară direct în gospodăriile casnice. Are în compoziția sa un gel special creat și o lumină radiantă care ajută la albirea dinților protejând astfel smalțul dinților, cât și gingiile.

De să optezi pentru OraleCarePro?

ORALECAREPRO

În timp dinții noștri suferă anumite schimbări datorită mediului în care trăim, mâncării nesănătoase, fumatul, consumul de alcool, unele medicamente, fluorul în exces, igiena dentară deficitară. Dinții sunt acoperiți de smalț, care conține anumiți pori. Printre acești pori pot pătrunde particule de mâncare, cafea, tutun si alte lucruri pe care le ingerăm. În timp culoarea smalțului începe să se schimbe, din alb strălucitor în galben, devenind din ce în ce mai pronunțat. În timpul înaintării în vârstă, smalțul se subțiază, prin scăderea asimilării de minerale. Albirea danturii este acel procedeul care ajută la îndepărtarea particulelor depuse pe stratul de smalț, făcându-I mai albi și strălucitori. Deși pe piață există deja multe tehnici de albire a dinților, multe dintre acestea sunt foarte costisitoare și necesită timp îndelungat până la rezultate. Un produs foarte bun care poate fi folosit direct acasă este OraleCarePro.OraleCarePro pentru dinti frumosi

Citeste si despre Removio gel. Removio gel pentru Papiloame. Papiloamele sunt niste tumori cutante benigne cu un aspect pediculat de regula sunt hiperpicmentate sau au culoarea pielii.

Cum acționează aparatul pentru albirea dinților?

OraleCarePro este un produs inovator creat de specialiști pentru a fi folosit în interiorul propriei locuințe. Este un dispozitiv care se conectează la usb, Android, Ios sau Type-C, emițând o lumină radiantă care împreună cu gelul pe bază de ingrediente active care se aplică înainte pe dinți, îi va ajuta să își recapete strălucirea pe care și-o  dorește toată lumea. Acesta este un aparat profesional, care a fost testat în laborator, iar în acest moment este cel mai utilizat de pe piață. Este conceput pentru dinți sensibili, nu are efecte secundare, nu deteriorează smalțul dinților și nu provoacă dureri sau sensibilitate. Mai mult decât atât aparatul asigură și protecție împotriva cariilor și elimină formele ușoare de tartru. Folosirea îndelungată a produsului oferă și efect antibacterian și ameliorează inflamația de la nivelul gingiilor. De menționat faptul că produsul nu înlocuiește spălatul pe dinți sau vizitele regulate la stomatolog.

Care sunt cele mai importante beneficii pe care le oferă produsul?

  • Este absolut sigur și nu afectează sensibilitatea smalțului dentar
  • Albirea dinților cu acest aparat poate fi făcută oriunde și oricând
  • Efectul poate fi observat după câteva sesiuni, iar utilizarea regulata a aparatului va uimi cu rezultatul său
  • Timpul necesar zilnic este de doar 16 minute pentru a avea dinți albi.

Cum se administrează aceste produse conform prospect?

Aparatul se utilizează respectând pașii din prospect. Înainte de începerea sesiunii de albire, trebuie ca dinții să fie curați. Curățarea lor se face prin spălarea cu pastă de dinți sau clătire cu apă de gură. Mai întâi se aplica gelul de albire pe suprafața dinților, până când aceștia sunt acoperiți cu o cantitate uniformă de gel. Se conectează lampa radiantă la telefon sau usb și se introduce aparatul în gură apăsând. Se menține pentru o durată de 16 minute. În acest timp maxilarul trebuie sa fie relaxat. Pentru rezultate optime se recomandă utilizarea produsului pentru o perioadă de minim 30 de zile.OraleCarePro pentru dinti sanatosi

Se găsește produsul în farmacia Tei? Ce preț are?

Produsul este vândut exclusiv de producător pe site-ul acestuia. De aceea aparatul nu poate fi găsit în farmacia Tei datorită adaosului pe care îl percepe. Dispozitivul are un preț de bază de 313 de RON, la care se adaugă o reducere de 50 % la prima comandă, astfel prețul devine 219 de RON. Comanda poate fi plasată rapid prin completarea unui formular pe site. Metoda de plată poate fi atât prin card bancar pe site sau prin numerar la curier.

Ce păreri au scris pe forum cei care au utilizat produsul?

ORALECAREPRO

Pe forum un număr foarte mare au scris multe păreri pozitive despre acest produs. Este foarte utilizat de către familii întregi pentru beneficiile pe care le are în timp. Acestea spun că datorită faptului că poate fi utilizat acasă sau în drum spre serviciu, câștigă mult timp pentru alte activități. Persoanele au scris păreri în perioadă diferită de folosință, însă cei care l-au folosit regulat spun că rezultatele s-au văzut după primele 3 săptămâni de folosință. Recomandă tuturor acest produs celor care doresc să aibă dinți albi.

Articole similare

5/5 - (1 vote)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Coralift cremă

Coralift cremă antirid – preț, păreri, forum, efecte, ingrediente și farmacia Tei

Coralift cremă este un remediu eficient care ajută tenul să își îmbunătățească producția de colagen, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *