Rechiol cremă antirid – preț, farmacia Catena, păreri, amazon și emag

Rechiol cremă este un remediu produs din ingrediente 100 % naturale care ajută stratul exterior al pielii să se regenereze prin hidratare. Produsul are o acțiune rapidă și eficientă împotriva efectelor cauzate de riduri apărute pe parcursul vieții.

De ce să alegi Rechiol cremă?

ELESSE CREAM

Epiderma reprezintă stratul exterior al pielii și are rolul de a proteja straturile inferioare de bacteriile care se afla în mediu. La nivelul epidermei este produsă keratina și melanina. Keratina oferă rezistentă pielii, iar melanina este determină culoarea ei. Daca la 20 de ani corpul produce suficienta colagen cât să se hidrateze singur și elastină pentru ca pielea să fie întinsă, iar ciclul de regenerare a epidermei se face în 28 de zile odată cu înaintarea în vârstă situația se schimbă. La 25-30 de ani corpul nu mai produce suficient colagen și elastină și din această cauză apar ridurile sub forma unor linii fine sub ochii și în părțile gurii, iar pielea de pe gât și mâini începe să se lase. Procesul se accelerează după 35 de ani, iar la vârsta de 50-60 de ani pielea nu mai este hidrată deloc, iar procesul de regenerare a epidermei se face în 50 de zile. Este necesar folosirea unui produs care ajută pielea să fie hidratată constant, iar remediul care reușește să facă față acestui lucru este Rechiol cremă.Rechiol te scapa de riduri

Citeste si despre Elesse Cream pentru riduri. Elesse Cream este un produs format din ingrediente 100% naturale au rolul de a elimina ridurile.

Cum acționează acest produs?

Rechiol cremă este produsul care oferă cea mai bună hidratare a pielii. Secretul produsului este o plantă foarte rară care poate fi găsită doar în India numită bakuchiolul. Acestă pantă este un ingredient activ care activează producția de colagen de tip I, III si IV.  Metabolismul proteic și celular al pielii este perturbat periodic de activitatea enzimelor, iar producția de colagen pe care o oferă planta inhibă acele enzime. Beneficiile utilizării cremei sunt vizibile la nivelul modelării ovalului feței prin înălțarea pomeților, ridicarea conturului feței, estompează roșeața, luptă împotriva petelor pigmentare, îmbunătățește elasticitatea pielii. Crema este folosită la exfoliant al epidermei. Aceasta este benefică după vârsta de 35 de ani când procesul natural se produce în mai multe zile.

Ce ingrediente conține remediul conform prospect?

Cele mai importante ingrediente 100% naturale pe care le are această cremă în compoziția sa sunt cele de mai jos:

  • Bakuchil – alternativă naturală a retinolului. Plantă folosită de secole de populațiile din India și China datorită beneficiilor aduse asupra pielii. Este un ingredient hidratant, cu proprietăți antioxidante, antiinflamatoare și antibacterine. Reduce ridurile și îmbunătățește fermitatea pielii și diminuează aspectul porilor.
  • Ulei de migdale – Conține acizi grași esențiali care oferă pielii efecte regeneratoare, antiinflamatoare, calmante, emoliente, hidratante și hrănitoare. Ajută la estomparea ridurilor de expresie.
  • Vitamina C – previne efectele negative ale radicalilor liberi și neutralizează microorganismele patogene.
  • Extract de lemn dulce – stimulează producția de colagen, îmbunătățește drenajul limfatic, micșorează porii și normalizează glandele sebacee.

Cum se utilizează acest produs conform prospect?

Conform prospect, înaintea de utilizarea produsului este necesară ca pielea să fie curățată prin spălare sau folosirea de produse anti demachiante. Aplicați o cantitate suficientă de cremă în palmă și cu mișcări fine masați pielea feței, gâtului și mâinilor până când aceasta este asimilată în profunzime de piele.
Se recomandă folosirea cremei de maxim 2 ori pe zi, pentru o perioadă de minim 30 de zile.Rechiol antirid

Există produsul în farmacia Catena, amazon sau emag?

Produsul nu se găsește în farmacia Catena, pe amazon sau pe emag pentru că este comercializat exclusiv de producător pe site-ul acestuia. De regulă farmaciile au adaosuri comerciale, care cresc prețul. Producătorul dorește ca produsul său să ajungă să fie folosit de cât mai multe persoane. Astfel crema are un preț de 379 de RON la care se adaugă o reducere de 50 % oferită de producător la prima comandă, astfel produsul are un preț de doar 189 de RON. Plasarea comenzii se face în trei pași simplii, iar plata se face online sau ramburs la curier.

Ce păreri au scris pe forum cei care au utilizat deja produsul?

ELESSE CREAM

Produsul este foarte îndrăgit de persoanele care l-au utilizat. Pe un forum foarte multe femei au scris păreri pozitive despre cremă. Acestea spun că rezultatele sunt vizibile în câteva săptămâni. Liniile de sub ochii au început să se estompeze, pielea din jurul gurii, gât și mâini este mai întinsă și se simte o hidratare chiar și la o zi după folosirea cremei. Femeile recomandă produsul cu încredere.

Articole similare

5/5 - (1 vote)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Coralift cremă

Coralift cremă antirid – preț, păreri, forum, efecte, ingrediente și farmacia Tei

Coralift cremă este un remediu eficient care ajută tenul să își îmbunătățească producția de colagen, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *