IntenSkin cremă pentru întinerirea pielii – compoziție, prospect și preț

IntenSkin este o cremă care ajută pielea să se regenereze și să își mențină culoarea fermă încă de la prima aplicare. Având o compoziție pe bază de plante bioactive sunt special alese pentru a crea un produs unic cu putere de acționare rapidă. Crema revitalizează pielea îmbătrânită fiind comparat de persoanele care a utilizat-o ca este asemănătoare cu tratamentele profesionale de înfrumusețare.

De ce să folosești produsul sub IntenSkin cremă?

INTENSKIN

Pielea este organul care se deteriorează cel mai rapid, datorită factorilor externi și interni cum ar fi alimentația necorespunzătoare, razele UV, radiațiile, stresul sau ereditare. Cu toate acestea exista pe piața o gamă variată de tratamente care ajută la menținerea unei pieli tinere fără ca ea sa fie atacată de factori, însă costurile de întreținere sunt foarte mari și rezultatele sunt pe perioadele scurte. IntenSkin este o cremă cu o textură moale care ajută la eliminarea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și are un puternic efect hidratant care previne uscarea ei. De asemenea oferă protecție împotriva infecțiilor și acneelor prin eliminarea bacteriilor care atacă pielea. Grație acestor beneficii face ca produsul să fie imbatabil pentru sănătatea pielii. Intenskin pentru riduri

Citeste si despre Goji Cream. O crema bazata pe ingrediente 100% naturale cu efecte sigure si rapide

Cum te ajută de fapt IntenSkin cremă pentru întinerirea pielii?

Cu un conținut bogat de uleiuri tămăduitoare combinate cu fructe, produsul minune așa cum este descris de utilizatori acționează asupra pielii prin umplerea porilor dilatați din piele, oferind un efect neted și fin. Deficitul de estrogen, hormonul care ajută la menținerea pielii ferme, este susținut de această cremă prin componentele sale. Încă de la folosirea primei dăți se poate observa o îmbunătățire rapidă a calității pielii feței. Cu toate acestea stresul și tensiunea acumulată în urma experiențelor emoționale care atacă pielea vor dispărea treptat.

Ce ingrediente sunt specificate în prospectul produsului?

Ingrediente cremă

  • Acid hialuronic – Este o componentă a pielii care este responsabil cu rezistența facturilor negativi externi. Completează aportul în straturile superioare ale pielii.
  • Aur coloidal – previne anti-îmbătrânirea, pielea matură și diminuează ridurile.
  • Ulei de avocado – conține antioxidanți, grăsimi nesaturate, vitamine și minerale. Calmează pielea iritată, oferă protecție împotriva radiațiilor UV.
  • Aloe Vera– elimină ridurile și previne apariția acestora, oferă un efect hidratant și Întinerește pielea.Intenskin ingrediente

Cum se aplică și administrează noul produs conform prospect?

Deșii rezultatele sunt resimțite încă de la prima aplicare a cremei, se recomandă ca produsul să fie aplicat pentru o perioadă de 30 de zile.
Pentru rezultate excelente de fiecare dată este bine ca înainte de folosire a cremei sa se curețe pielea feței cu apa și săpun sau crema demachiantă pentru eliminarea prafului și a pielii moarte.
Crema se întinde pe întreaga suprafață a pielii, nefiind nevoie să fie folosită în exces pentru că are un conținut compact dar bogat de substanțe hidratante.

Se poate achiziționa produsul de la Farmacia Catena, Dr. Max sau de pe platforma Emag? Ce preț are?

Fiind un produs exclusivist, producătorul îl comercializează direct din site-ul personal, oferind un preț fără adausuri comerciale cum sunt alte produse vândute prin farmacia Catena, Dr. Max sau pe platforma Emag. Prețul este unul foarte bun, având în vedere că pentru prima comandă se oferă un discount de 50 % din prețul de listă. Așadar prețul pentru prima comandă este de doar 199 Ron. Comanda se face în 3 pași simplii prin selectarea butonului ‘’Comanda acum’’ .

Ce păreri au scris utilizatorii pe forum despre acest produs?

INTENSKIN

Femeile in special folosesc produsul deoarece ele sunt mai preocupate de sănătatea corpului și îndeosebi a pielii fetei, dar produsul este recomandat pentru ambele genuri de persoane. Femeile care au folosit aceasta crema au fost foarte impresionate de rezultate. Pe un forum creat recent, femeile au spun ca încă din prima lună de folosire a produsului au observat diminuarea ridurilor in zonele frunții, între gene sau în colțul gurii; Altele au spus că ovalul feței a devenit mai clar sau pielea s-a simțit mai hidratată după doar 48 de ore de la prima utilizare.

Articole similare

4/5 - (18 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

OraleCarePro pentru albirea dintilor

OraleCarePro pentru albirea dinților – preț, prospect, păreri, forum și ingrediente

OraleCarePro pentru albirea dinților este un sistem performant de albire dentară direct în gospodăriile casnice. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *