Urimil unguent, mod de utilizare, prospect si unde poate fi gasit.

Urimil gel a fost dezvoltat pentru a ajuta la calmarea simtomelor afectiunilor sistemului nervos periferic. La baza unguentului sunt 5 ingrediente active care au efectul de incalzire si calmare. Urimil gel poate fi utilizat intr-o gama mare de afectiuni neuromusculare, dureri de spate,parestezii si dureri ale membrelor , traumatisme neuromusculare, durere cauzata de modificari artrozicela nivelul articulatilor, febra musculara.

Ce este Urimil si la ce ne ajuta?

Urimil contribuie la regenerarea normala a nervilor periferici. Sistemul nervos periferic (SPN) este o continuare a sistemului nervos central (SNC), format din nervi cranieni, nervi spinali si prelungirea acestora. Functia principala a sistemului nervos periferic este conectarea sistemului nervos central la membrele si organele corpului. Spre deosebire de SNC,SNP nu este protejat de tesutul osos ( craniul si coloana vertebrala), ca in cazul creierului si maduvei spinari fiind expus la diferite leziuni mecanice si toxine aproape la fel ca magnisteron.

Urimil unguent, care sunt ingredientele active ale tratamentului?

Ingredientele din care este format acest tratament si care sta la baza formulei de actiune ne ofera propietati unice care ofera un tratament foarte eicient.

Mai jos va voi prezenta cele 5 ingrediente active ale tratamentului.

  • Urdina monofosfat (UMP) administrata local este absorbita prin piele, ceea ce ajuta la refacerea structuri si functiei nervilor periferici. De asemenea, stimuleaza proliferarea celulelor nervoase. Studile au demonstrat faptul ca Uridina declanseaza si accelereaza regenerarea neuromusculara si reduce riscul de a urca durerea la nivelul maduvei spinari.
  • Arnica montana este o planta foarte asemanatoare cu floarea soarelui care creste in Siberia, Europa centrala, Canada si America de sun. Principalele ingrediente active din extractul de arnica sunt lactonele sesquiterpene, principalul find Helenalin cu un efect antiinflamator.Urimil durere
  • Gheara diavolului este o planta care poate fi gasita doar in America de sud. Principalele ingrediente active sunt iridoidele, principalul find Harpagozida. Se gaseste cel mai mult in tuberculii secundari ai radacinilor plantei, de unde este extras. Are un efect inflamator foarte puternic. Aplicarea locala aduce la inbunatatirea mobilitati si a calitati vieti ale pacientilor cu osteoartita reumadiota dar si amelioreaza durerile de spate sau mijloc.
  • Metisulfonilmetanul , un compus organic cu sulf, o sursa naturala pentru organism. Are o capacitate de a trece prin membrele celulare si de a actiona la nivelul diverelor celule si tesuturi. Aplicat cutant, inmoaie pielea si o netezeste.
  • Magneziul actioneaza prin relaxarea muschilor si ameliorarea dureri prin blocarea receptorilo NMDA. Cand se aplica topic, trece prin piele, cantitatea absorbita depinde de concentretia preparatului folosit si timpul de expunere . Este un co-factor in mai mult de 300 de reactii enzimatice din organism si este important pentru contractia musculara si conducerea neoromusculara.

Urimil unguent, modul de administrare.

Cand aplicati urimil gel trebuie sa urmati cu regularitate prospectul si recomandarile medicale. Aplicati urimul gel de doua ori pe zi in zona afectata cu miscari blande de masaj pana cand unguentul este complect ansorbit in piele. Pentru a beneficia de un efect maxim si mai rapit pielea trebue curatata foarte bine si evitati clatirea sau spalarea zonei afectate pe o perioada de minim 3 ore. Perioada de actionare a unguentului poate fi diferita de la un pacient la altul.

Pretul si unde poate fi gasit Urimil gel? Farmacia Tei sau Catena?

Pretul unguentului este la un pret destul de acesibil, doar 47,59 lei. Urimil poate fi gasit aproape in toate farmaciile din romania, in forma de unguent si comprimate. Dar si pe unele site-uri de vanzare cum ar fi emag. Pentru a avea siguranta ca achizitionati produsul original , recomandarea mea este de a achizitiona produsul direct din farmacie.

Condradictiile unguentului Urimil si efecte secundare.Urimil spate

Urimil gel nu trebuie administrat in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati. Nu lasati la indemana copiilor, nu inghititi, nu utilizati pe rani expuse si mucoase. Citi cu foarte mare atentie ingredietenele compozitiei pzntru a va asigura ca nu aveti alergie la nici un ingredient. Din cautarile mele nu am gasit nici o informatie in legatura cu efectele secundare ale acestui produs , ceea ce inseamna ca nu exista.

Forum si parerile utilizatorilor Urimil.

Pentru a va putea recomanda acest produs cu incredere am fost nevoita de a cerceta in detaliu parerile si opinile utilizatorilor.In cele din urma am ajuns la concluzia ca intradevar este un unguent care chiar iti ofera rezultate de la primele aplicari. Am gasit si cateva comentari contradictori dar sunt doar cateva in 100 de comentari pozitive.

Articole similare

Despre Fefy Stefania

Stefania Fefy

Verificați și

Tratament varice

Stop varice.ro Un tratament unic pe baza de aburi Venosteam

Stop varice.ro. Metoda cu vapori de aburi este o noua tehnica, o inovatie in chirurgia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *