Stop varice.ro Un tratament unic pe baza de aburi Venosteam

Stop varice.ro. Metoda cu vapori de aburi este o noua tehnica, o inovatie in chirurgia plastica, ambulatorie si mini invaziva de obliterare a venelor prin incalzirea peretilor acestora.

Stop varice.ro ce inseamna noua tehnica VenoSteam?

Nanovein

Tratarea varicelor prin metoda cu aburi se face in regim ambulator folosind o tehnica minim invaziva dezvoltata de catre doctorul Rene Milleret folosita cu succes de mai bine de 10 ani in Europa. Doctorul Milleret este un inovator in domeniul chirurgiei vasculare , avand metode foarte moderne de a trata aceasta afectiune.

Clinica Venart este singura din Romania, se afla in Bucuresti pe strada Tipografiilor nr. 11-15 care detine in acest moment VenoSteam avand rezultate destul de bune pe termen lung dar si multiple avantaje fata de metodele clasice in tratarea varicelor.

Revenind la tratarea varicelor cu metoda Venosteam aceasta tehnica se realizeaza sub ghidaj ecografic care dureaza intre 30-50 de minute. Dupa aceasta interventie pacientul va ramane in clinica pentru supraveghere timp de 2 sau 3 ore dupa care este liber sa plece acasa. In ziua interventiei doctorul recomanda repaus la pat pe toata peroioada zilei urmand ca a doua zi sa isi reia activitatile normale zilnice.

Metoda cu aburi are avantaje remarcabile comarativ cu alte tratamente pentru tratarez vzricelor cum ar fi laserul sau radiofrecventa. Daca nu sunteti de acord cu aceasta metoda eu va invit sa cititi si despre crema Varicobooster.VaricoSteam

Stop varice.ro avantajele tratamentului cu metodat VenoSteam

Aceasta afectiune afecteaza aproape o treime din populatia lumii, in general este afectata vena safena mare sau cea mica. Desi riscul aparitiei varicelor creste o data cu varsta, 10% din populatie sub 40 de ani este afectata de aceasta patologie.

Iata care sunt avantajele acestei metode

  • Metoda minim-invaziva- venele varicoase sun inchise cu ajutorul unor cantitati micute de apa introduse in vena afectata cu ajutorul unui cateter foarte flexibil cu diamentrul de 1.2 mm
  • Fara cicatrici- Aceasta procedura nu lasa cicatrici iar hematoanele post-operatori sunt foarte reduse fata de cele car apar dupa interventiile clasice de smulgere a varicelor. In cateva cazuri o sa fie o mica incizie care o sa se observe dupa interventie in locul unde caterul a intrat prin piele, dar va disparea aproape de tot in 2-3 luni.
  • Reluarea activitati in aceeasi zi- Pacienti care au urmat aceasta metoda de tratare a varicelor vor putea relua activitatile in 24 de ore.
  • Durere minima- Atat in timpul interventiei cat si in zilele viitoare, durerea este aproape inexistenta. Deseori pacienti sunt putin surprinsi dezconfortul minim cauzat in urma interventiei.
  • Siguranta- In comparatie cu celelalte doua metode termice folosite la noi in Romania, pragul de supra-incalzire in cazul metodei cu abur este foarte crescut intrucat procesul de transfer al calduri se realizeaza foarte rapid.
  • Verstabilitate- Metoda cu aburi Venostam poate sa trateze aproape orice timp de afeciune varicoasa intrucat tipul de cateter folosit este flexibila poate fi indreptat de-a lungul venelor torturoase.

Stop varice.com aparatura folosita VenoSteam

Tehnologia folosita pentru tratarea varicelor cu aburi a avansat destul de mult, inbunatatindu-se prin aparitia unui aparat modern Vbox si adaugand functionalitate. Aceeasi medici care au inventat atat metoda cat si aparatul VenoSteam au contribuit si la dezvoltarea aparatului Vbox. Unul dintre cele mai importante avantaje este calitatea cateterului si un control destul de fin al nergiei distribuite in mod uniform.

Articole similare

4.7/5 - (16 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

2 Comentarii

  1. Buna ziua ma intereseza si pe mine tratamentul cu abur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *