Steplex gel pentru dureri articulare – preț, prospect și farmacia Catena

Steplex gel este un remediu pe bază de unguent care rezolvă problemele cauzate de durerile articulare. Produsul este special creat din ingrediente 100 % naturale cu efecte benefice împotriva afecțiunilor apărute în urma modificărilor de vârstă, proceselor inflamatorii sau bolilor infecțioase.

Când este cazul să apelăm la Steplex gel ?

HONDOSTRONG

Durerile articulare sunt prezente în viața fiecăruia dintre noi. Cauzele apariției acestor dureri sunt în primul rând înaintarea în vârstă, schimbările de temperatură a anotimpurilor, greutatea excesivă, alte boli care s-au agravat având implicații către articulații sau ocupația și stilul de viață sedentar. Cele mai afectate părți ale corpului sunt articulațiile mâinilor sau picioarelor în zona genunchilor. Articulațiile sunt evidențiate în 2 tipuri ca articulații axiale. Durerile la acest tip apar de exemplu în zona coloanei vertebrale. Cel de-al doilea tip sunt articulațiile periferice. Aici sunt incluse articulațiile mâinilor, pumnului, coatelor, gleznelor sau genunchilor. Netratate aceste dureri nu numai ca sunt foarte dureroase, dar se pot agrava, determinând boala artritei. Odată apărută această boală poate afecta oasele sau ligamentele. Exista mai multe forme de artrite ca poliartrită reumaoidă, spondiloartrită și artroza denumită și osteoartrita. Este necesar să cunoaștem simptomele care determină apariția unei posibile dureri articulare și să avem tot timpul la îndemână produse care să ajute la vindecarea acestora. Cel mai bun produs pentru durerile articulare este Steplex gel.Steplex gel pentru dureri articulare

Citeste si despre Motion Free pentru articulatii. Motion free este un medicament naturist care iti poate asigura un tratament eficient, sigur si rapid impotriva durerilor de articulatii

Cum ne ajută acest produs pentru dureri articulare?

Secretul care stă la baza producerii acestui remediu sunt ingredientele special selecționate din toate colțurile lumii pentru a crea acest produs minunat. Grație acestora produsul reușește încă de la prima aplicare să amelioreze rapid durerea din articulații. Procesul este atât de adânc asimilat de corp calmând neuronii receptorilor din articulații. Mai mult decât atât remediul ajută la ameliorarea edemului prin îmbunătățirea fluxului sangvin în zona afectată. Prin aplicarea repetată timp de cel puțin o săptămână se va întări articulația și vasele de sânge prin normalizarea metabolismului. Tratamentul pe bază de unguent este ușor asimilat de piele și nu o irită pe aceasta, ci o menține moale. În comparație cu produsele pe bază de pastile, tratamentul este ușor asimilat în piele. Problemele pe care le rezolvă acest produs sunt cele cauzate de modificările de vârstă ca uzura sau pierderea elasticității țesuturilor. Față de alte produse Steplex acționează rapid în 3 pași simplii. Acțiune locală direct asupra durerii, eliminarea completă a acesteia și are grijă de piele datorită efectelor ingredientelor

Ce ingrediente conține remediul ?

  • Gingbo biloba – Oferă beneficii prin întărirea pereților vasculari, stimularea fluxului sangvin și ameliorarea rapidă a inflamației.
  • Capsaicina – Ajută la ameliorarea rapidă a durerii prin stimularea neuronilor receptori și ajută la eliminarea spasmelor și a umflăturilor.
  • Citral – Reprezintă un compus organic prin acțiune analgezică, antiinflamatoare și antiseptică.
  • Cofeină – Ajută la îmbunătățirea semnificativă a activității altor substanțe incluse în tratament și ajută la ameliorarea durerii.
  • Mentolul – Provoacă un efect analgezic și ajută la îmbunătățirea penetrării substanțelor active în piele.
  • Semințe de castan de cal – Îmbunătățește circulația locală în articulație, reducând astfel inflamația și durerea.

Cum se utilizează conform prospect tratamentul?

Gelul produsului Steplex are o textură fină care este aplicată pe zona dureroasă prin masarea ușoară cu ajutorului degetelor mâinii. Zona trebuie sa fie curată și uscată pentru ca unguentul să fie asimilat în profunzime. Tratamentul se va plica de 3 ori pe zi, timp de cel puțin 30 de zile.Steplex unguent pentru articulatii

Pot cumpăra remediul din farmaciile Catena?

Deși produsul este foarte căutat datorită acțiunii rapide pe care o oferă și a ingredientelor naturale din care este compus, trebuie să știți faptul ca el nu se regăsește în farmacia Catena. Producătorul dorește ca produsul său să fie achiziționat exclusiv de pe site-ul acestuia. Pentru acest lucru acesta oferă o reducere substanțială de 50 % din prețul întreg doar la prima comandă. Astfel acest remediu are un preț exclusiv de 159 de RON. Raportul calitate-preț pe care îl oferă este unul foarte bun.

Ce păreri au cei care au utilizat produsul?

HONDOSTRONG

Durerile articulare sunt foarte supărătoare și pot apărea oricând. Persoanele care au folosit acest produs spun că au alături de ei oricând un tub de gel. Este un aliat de încredere și spun ei se simt mai în siguranță când știu că au la ei produsul. Este important să fi pregătit mai ales că o astfel de durere îți poate strica un concediu sau te poate indispune de la activitățile preferate. Persoanele care l-au folosit recomandă acest produs tuturor, asigurându-I pe toți să îl folosească. Oricine se poate convinge singur de calitățile lui Steplex gel.

Articole similare

5/5 - (2 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *