Traugel cremă pentru dureri articulare- preț, forum, păreri, prospect și farmacia Tei

Traugel crema este un produs cu o putere de vindecare foarte mare a durerilor articulare. Acest remediu este produs din ingrediente 100% naturale special adunate pentru a trata aceste dureri.

De ce să alegi Traugel cremă?

TRAUGEL

Corpul nostru este compus din sute de articulații care odată cu înaintarea în vârstă încep să nu mai funcționeze normal cauzând dureri. Orice articulație din corp poate suferi leziuni atunci când sunt produse accidente sau supra sarcini cauzate de ridicări de obiecte voluminoase. Alte cauze pot fi produse datorită unor boli cum sunt cele subiacente ca osteoartrita sau guta sau boală tendinita care se manifestă prin inflamarea sau iritarea tendoanelor care de cele mai multe ori sunt asociate cu articulațiile. De regulă genunchii sunt cei mai afectați. Simptomele sunt de cele mai multe ori manifestate prin inflamația și înroșirea zonei dureroase, instabilitate a încheieturilor și febră. Atunci când o persoană suferă de dureri articulare este necesar tratamentul cu Traugel crema. Deși produsul ar efecte rapide, este necesar să se mențină un stil de viață sănătos, activ cu multă îngrijire periodică.Traugel cremă te scapa de durere

Citeste si despre Motion Free. Motion free este un medicament naturist care iti poate asigura un tratament eficient, sigur si rapid impotriva durerilor de articulatii, spasmelor musculare, chenunchi etc.

Cum acționează Traugel cremă?

Traugel cremă este remediul cel mai eficient in lupta cu durerile articulare. Pe lângă faptul că acționează imediat de la aplicare, acest produs   lucrează și la refacerea cartilajului, oaselor și altor tipuri de țesuturi conjunctive. Mai mult decât atât oferă fermitate și elasticitate cartilajului articular și provoacă reînnoirea celulară. Ingredientele din care este produs au efecte antiseptice, analgezice și antiinflamatoare. Este un aliat puternic împotriva durerilor articulare. Este recomandat în special persoanelor vârstnice pentru că la ele se manifesta cel mai des artrita. Crema are o vâscozitate potrivită astfel că este imediat asimilată în pilele, iar acțiunea ei este una foarte rapidă, fiind mult mai eficientă în comparație cu alte tipuri de gel. Secretul cremei provine dintr-o rețetă străveche a poporului Maori, populație indigenă din Noua Zeelandă care a fost transmisă din generație în generație.

Ce ingrediente conține acest produs?

Cele mai importante ingrediente 100% naturale pe care le are acest gel sub formă de cremă în compoziția sa sunt cele de mai jos:

  • Horse chestnut – are efect decongestionat, antiinflamator și analgezic. Normalizează sistemul vascular al corpului și îmbunătățește starea capilarelor și scade varicozitatea sângelui.
  • Lucerne – ajută la reglarea metabolismului, previne apariția cheagurilor de sânge, reduce nivelul colesterolului și a cantității de săruri din articulații.
  • Southern blue gum – provoacă un efect sedativ și anti aritmic. Are putere de reparație a celulelor, întărește pereții vaselor de sânge și reduce tensiunea articulară.

Cum se utilizează acest produs conform prospect?

Conform prospect remediul se folosește prin aplicarea cremei doar înainte că zona pe care se aplica sa fie curățată și uscată fie prin spălare, fie prin tamponare. Crema se aplică pe întreaga zona inflamată sau dureroasă și se masează cu mișcări fine și ușoare până când aceasta este absorbită în totalitate de piele. Procesul se poate repeta de 2 ori pe parcursul zilei.  Se recomandă că după aplicarea sa se stea în repaus cel puțin 20 de minute pentru a lăsa crema să acționeze asupra articulațiilor.
Se recomandă că suplimentul să fie utilizat pentru o perioadă de minim 30 de zile pentru că rezultatele sa fie resimțite atât la suprafață, cât și în interiorul articulațiilorTraugel cremă pentru articulatii

Există în farmacia Tei sau Catena?

Traugel cremă nu se regăsește în farmacia Tei sau Catena pentru că este vândut exclusiv pe siteul producătorului. Datorita adaosurilor foarte mari pe care le au farmaciile pentru vânzarea produselor, producătorul acestui produs a decis acest lucru. Mai mult decât atât la plasarea primei comenzi pe site, se beneficiază  de o reducere de 50 % astfel că din prețul total de 318 de RON produsul are un preț de doar 159 de RON. Plasarea comenzi se face în 3 pași simplii, iar plata poate fi efectuată atât prin card bancar pe site, cât și ramburs la curier in numerar. Comanda va ajunge în maxim 3 zile.

Ce păreri au scris pe forum cei care au utilizat deja produsul?

TRAUGEL

Persoanele care folosesc acest produs au scris  păreri foarte bune despre el pe forum. Ele spun că le-au ajutat să scape de durerile articulare și să își recapete metabolismul de care au nevoie pentru o viață normală. 70 % dintre persoanele care au scris sunt vârstnice, ceea ce înseamnă că este un ajutor de nădejde al acestora.

Articole similare

5/5 - (2 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *