Zenidol cremă pentru micoză – compoziție, prospect și preț

Zenidol este un produs nou, sub formă de unguent, destinat combaterii problemelor privind micoza piciorului. Realizat din ingredient 100% naturale, cu o formula îmbogățită ce deține caracteristici antibacteriene și antiseptice, aplicarea acestei creme ajută la eliminarea disconfortului simțit și a iritațiilor.

ZENIDOL

De ce să folosești noul produs Zenidol?

Majoritatea persoanelor se confruntă frecvent cu ciuperca piciorului și a unghiei, mai ales în anotimpul cald. Aceasta se manifestă sub forma de mâncărime dureroasă în zona degetelor membrelor inferioare, pete roșiatice, schimbarea culorii unghiilor sau mirosuri neplăcute ale picioarelor. Toate acestea sunt semne ale unei infecții fungice și necesită un tratament adecvat și eficient, așa cum este Zenidol.

Cum te ajută acest nou unguent?

Principalul efect benefic simțit imediat după aplicarea acestei creme este cel de calmare, precum și senzația de revigorare avută la nivelul pielii și a unghiilor. Acest lucru se datorează pH-ului echilibrant care hidratează și hrănește în același timp.

În scurt timp după aplicare pielea și placa unghiei sunt curățate, iar țesuturile deteriorate se refac, mâncărimea, iritația și mirosurile neplăcute fiind eliminate cu succes. Ceea ce este minunat la Zenidol constă în capacitatea lui de a pătrunde rapid în interior și de a trata cauza, adică sporii fungici, direct de la sursă. În acest mod, datorită ingredientelor sale active, elimină inflamațiile și ajută la prevenirea reinfectării prin crearea unei bariere de protecție.

Citeste si desore Micoza unghiei tratament forum.

Care sunt ingredientele noului produs Zenidol?

Toate ingredientele produsului sunt naturale si sigure, neexistând efecte secundare sau contraindicații.  Pe cele mai importante dintre ele le regăsiți în cele ce urmează:

  • Argintul coloidal: Deține proprietăți antiseptice și antibacteriene, blocând dezvoltarea bacteriilor, a virușilor si a ciupercilor. Contribuie la reducerea transpirației și la calmarea mirosului neplăcut.
  • Uleiul de ienupăr: Este foarte eficient împotriva mâncărimii, ienupărul având proprietăți antifungice ridicate, dar și un miros plăcut.
  • Terpinenes: Oprește micoza din evoluție prin distrugea ciupercilor infecțioase. Prin efectul său antifungic, prevenirea împotriva reinfectării este asigurată.
  • Extracul de Sinfito: Este foarte benefic în activarea imunității locale, reușind nu numai să distrugă ciuperca, ci contribuind și la restabilirea structurii, crescând rezistența unghiile.
  • Sulful: Favorizează regenerarea țesuturilor și suprimă procesele inflamatorii, stimulând totodată buna circulație a sângelui.

Cum se aplică noul produs Zenidol?

Înainte de aplicare este recomandat ca picioarele sa fie igienizate cu apă și săpun și apoi uscate cu ajutorul unui prosop curat.
Modul de utilizare este unul foarte simplu și constă în aplicarea cremei în strat consistent pe toată suprafața piciorului timp de 1-2 minute până ce produsul este absorbit de piele.

Pentru efectele benefice scontate, tratamentul trebuie efectuat timp de cel puțin 30-35 de zile, cu frecvență zilnică, aplicarea realizându-se seara, înainte de culcare.Picioare curate

Disponibilitatea produsului in Farmacia Tei, Catena, Mercedona, Dr Max sau Amazon si site producator

Dacă te-ai gândit deja să mergi către una dintre farmaciile cunoscute precum Catena, Farmacia Tei, sau Dr. Max pentru a cumpăra produsul și a putea beneficia de calitățile sale, te sfătuim să nu te grăbești pentru că Zenidol nu este disponibil în acestea.

De asemenea, dacă Amazon sau Mercadona par locurile din care ai putea comanda orice online, acest produs nu este unul dintre ele, deci nu îl căuta.
Singura modalitate în care poți achiziționa această cremă tratament în varianta sa originală este direct de la producător, realizând comanda pe site-ul acestuia. În plus, vei vedea că vei avea parte de un preț bun și de reduceri consistente de care să te bucuri și să simți că într-adevăr iei cea mai bună decizie cumpărând acest produs minunat.

Ce părere au cei care au utilizat deja produsul ?

Conform comentariilor în care utilizatorii și-au exprimat opiniile despre acest produs, putem afirma cu încredere că Zenidol este o cremă extrem de eficientă, care a mulțumit utilizatorii în proporție foarte ridicată.

ZENIDOL

Părerile pozitive vin din partea persoanelor de toate vârstele, aceștia menționând cum li s-au rezolvat probleme legate de ciuperca piciorului dobândită de la sala de sport, saloane de cosmetică sau bazine de înot. De asemenea, mulți dintre ei menționează rezolvarea rapidă și efectele benefice ale acestui tratament împotriva senzațiilor de disconfort de la nivelul picioarelor.

Articole similare

5/5 - (1 vote)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *