Vitaprost pastile pentru prostată – preț, prospect, ingrediente, păreri, farmacia Catena și Tei

Vitaprost pastile este nou produs destinat prevenirii și tratării problemelor de prostată cu care se confruntă din ce în ce mai mulți bărbați. Ceea ce este important de reținut este compoziția naturală a acestui tratament și modul inovator în care acționează pentru a susține funcționarea corespunzătoare a glandei prostatice. În plus, aceleași ingrediente active sunt disponibile acum și sub formă de supozitoare, pentru o acțiune mai rapidă.

De ce să aleagă bărbații Vitaprost pastile sau supozitoare?

DIABEXIN

Afecțiunea de prostatită cronică este tot mai prezentă în rândul bărbaților din întreaga lume, inclusiv din România și Moldova. Problema este că această boală poate apărea indiferent de vârstă și poate afecta întreaga viață a persoanelor de sex masculin, provocând un disconfort total și manifestându-se extrem de neplăcut.
Cauzele care conduc la dezvoltarea unei astfel de boli sunt diverse. Poate fi vorba despre un stil de viață dezorganizat și foarte stresant, de o viață sexuală defectuoasă sau despre dezechilibre ce au loc în organism la nivel hormonal sau în ceea ce privește aportul necesar de vitamine și minerale. Toate aceste aspecte care sunt în strânsă legătură cu traiul modern și stilul sedentar caracteristic majorității bărbaților care au muncă de birou, pot conduce la dereglări ale glandei prostatei și la neplăcerile zilnice care vin odată cu această afecțiune.
Pentru a nu vă mai confrunta cu întreruperi ale somnului, dureri, disfuncții sexuale și a evita pericolul agravării acestei boli către infertilitate sau afecțiuni extrem de grave precum cancerul de prostată, este recomandat să utilizați din timp un tratament adecvat precum Vitaprost pastile sau supozitoare.Vitaprost previne cancerul

Citeste si despre Urotrin prostata. Urotrin este un medicament naturist care ajuta la normalizarea dimensiuni prostatei si reinoieste potenta.

Cum acționează acest produs forte în tratarea prostatitei?

Acțiunea forte a acestui produs este concentrată pe mai multe arii, începând cu reducerea inflamației și eliminarea durerii din zona pelviană.  Sistemul urinar și reproductiv sunt vizate cu prioritate, accentul punându-se pe restabilirea sănătății ți funcționalității normale a acestora.
Odată fiind tratată cauza afecțiunii, produsul susține în continuare cu maximă eficientă stimularea funcției sexuale. Un plus adus de ingredientele sale vegetale active este prevenirea reapariției bolii  și reducerea riscului de a se dezvolta tumori canceroase în zona respectivă.

Ce ingrediente forte sunt în compoziția Vitaprost pastile?

Conform informațiile de pe prospect, cele mai importante ingrediente din compoziție sunt cele de mai jos:

  • Seleniul – elimină inflamația prostatei și congestia din sistemul urinar și ajută la restabilirea mecanismului erectil.
  • Saw Palmetto – este eficient în stoparea formării țesutului fibros și susține creșterea nivelului de potență prin stimularea funcției sistemului hormonal responsabilă cu producția de testosteron.
  • Iarba de foc – ajută la reducerea inflamației glandei prostatei și are rol în prevenirea formării țesutului tumoral.
  • Opuntia – este un antioxidant care combate îmbătrânirea sexuală masculină și reduce la minim riscul de cancer de prostată.

Cum se administrează produsul?

Pastilele se recomandă a fi consumate conform informațiilor de pe prospect și a celor disponibile pe site-ul oficial al producătorului.
Se recomandă a se lua cate o pastilă de 2 ori pe zi și a se face 2 cursuri de tratament pe an, de câte o lună fiecare.

Se găsește produsul Farmacia Tei, Catena sau Plus? Ce preț are?

Produsul se regăsește doar pe site-ul oficial al producătorului, la un preț de doar 159 RON.
Nu se poate achiziționa produsul din Farmacia Tei, Catena sau Plus, întrucât nu este disponibil pentru a  fi comercializat în farmacii.
Așadar, singura modalitate de procurare este comanda pe site-ul oficial, fiind disponibil acum la un preț avantajos.

Ce păreri au utilizatorii acestor pastile? Ce opinii au bărbații din Moldova despre el?

DIABEXIN

Bărbații care au ales deja să urmeze un tratament cu Vitaprost pastile au păreri foarte bune despre acțiunea sa eficientă. Inclusiv cei din Moldova au declarat că viața lor s-a îmbunătățit considerabil după ce s-au tratat cu aceste pastile, având opinii pozitive despre acesta.
Cei care au exprimat opinii pe forum spun că în câteva săptămâni li s-au rezolvat problemele legate de prostatită și de urinare frecventă. Ei spun că simptomele neplăcute au dispărut rapid, exprimând doar păreri despre efectele benefice ale acestor pastile.

Articole similare

5/5 - (2 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Vormixil

Vormixil tablete – păreri, prospect, preț în Farmacia Tei, Catena si Dr Max

Vormixil tablete este un supliment alimentar creat pentru a veni în întâmpinarea problemelor provocate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *