Kardiolin – un medicament pentru hipopotasemie – preț, păreri și disponibilitatea în Farmacia Tei

Kardiolin este un tratament pentru recomandat pentru hipopotasemie sau aritmii cardiace. Cu ajutorul acestui supliment alimentar pot fi refăcute depozitele  de potasiu si magneziu din organism. Acest medicament contribuie la reducerea semnificativă a riscului de apariție a aritmiilor, a bolii coronariene ischemice și a accidentelor vasculare cerebrale.

De ce să urmezi un tratament cu Kardiolin?

CARDIOXIL

Hipopotasemia este o afecțiune destul de gravă care dacă nu este tratată corespunzător poate pune în pericol viața persoanelor în cauză. Chiar dacă nu există simptome specific, acestea sunt predominant legate de disfuncția musculară sau cardiacă. Astfel, dacă concentrația potasiului în sânge scade sub 3 mEq/l, pacienții au o stare general de slăbiciune, putând resimți dureri musculare sau diverse crampe. De reținut că netratată această boală conduce la aritmii fatale. Astfel, este recomandată începere imediată a tratamentului cu un supliment eficient care suplimentează aportul exogen de potasiu din organism, așa cum este Kardiolin.Scapa de probleme

Cum acționează acest medicament împotriva hipopotasemiei?

Întrucât un deficit de potasiu, care este mai frecvent la persoanele obeze și al cele în vârstă, poate conduce către a dezvolta afecțiuni grave și foarte grave, prin conținutul său ridicat de potasiu, acest produs este foarte benefic în refacerea dozei normale de substanță în corp.

Practic, doar cu 2 comprimate de Kardiolin, organismul care este deja slăbit și suferă de hipopotasemie primește un boost considerabil de 200 mg de Potasiu si 100 mg de Magneziu. Aceste cantități funcționează ca un suport extrem de benefic și revitalizant pentru corp, ajutându-l să-și revină treptat la normalitate.

Citeste si despre Cardiol pastile.

Care sunt ingredientele active din prospectul produsului?

Fiind un supliment alimentar cu efecte benefice în recuperarea sănătății, acest produc are în compoziție numeroase substanțe active cu rol adjutant în evitarea problemelor legate de aritmii cardiace. Cele mai importante sunt următoarele:

  • Hidroxid de potasiu – pentru refacerea necesarului de potasiu din organism
  • Acid L-aspartic – are rolul de a susține menținerea în corp a proteinelor benefice
  • Clorură și hidroxid de magneziu – au proprietăți cardio protectoare
  • Fosfat acid de calciu – pentru o bună funcționare a celulelor musculare și nervoase, funcționând ca și agent de încărcare

Cum se administrează acest produs conform prospect?

Se recomandă administrarea a cate un comprimat, de 2 ori pe zi. Pastilele se iau întregi, cu câte un pahar de apă.

De asemenea, când medicamentul este recomandat în urma unui consult de specialitate, se urmează indicațiile specialistului în cauză în ceea ce privește cantitatea și intervalele de administrare.

Ce preț are produsul?  Se poate achiziționa de la Farmacia Tei?

Kardiolin se regăsește în multe farmacii și magazine de desfacere pe internet și poate fi achiziționat atât fizic cât și prin comandă online.

Prețul acestuia variază în funcție de comerciant și poate ajunge chiar și la 35 Ron/cutie. Se găsește și pe site-ul producătorului, putând fi comandat direct de acolo.

Cel mai convenabil este să-l achiziționați de la Farmacia Tei, acolo unde costă doar 27 Ron cutia cu 28 de comprimate. Aici aveți mai multe opțiuni de livrare și ridicare și o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.Fi fericit

Păreri și reacții adverse administrare

CARDIOXIL

Pacienții care l-au utilizat au spus că i-a ajutat în reducerea stării generale de oboseală și slăbiciune și că per total se simt mult mai bine de când au început să urmeze acest tratament. În general utilizatorii au păreri foarte bune despre acest produs, fiind persoane vârstnice care au cantități de potasiu redus în organism datorită cantității reduse de musculatură.

Nu au fost depistate reacții adverse ale acestui medicament, însă nu trebuie să fie depășită doza zilnică recomandată. Există posibilitatea, conform prospect, ca în cazul administrării către copii, aceștia să fie ușor afectați, atenția lor reducându-se într-o anumită măsură.

Articole similare

4.3/5 - (11 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *