Adamour pentru erecție și potență – ingrediente, păreri, preț, prospect, farmacia Tei și Catena

Adamour este un produs natural pentru bărbați care rezolvă problemele de disfuncție sexuală. Acesta îmbunătățește erecția, reglează sistemul genitourinar, alimentează formațiunile cavernoase ale penisului cu sânge, ajutând astfel la reglarea sistemului cardiovascular.

De ce să alegi Adamour ?

ADAMOUR

În România aproximativ 60 % dintre bărbați suferă de diferite disfuncții sexuale. Aceste disfuncții pot cauza scăderea încrederii de sine, probleme psihologice, dar pot ascunde și probleme medicale că prostatita. Semnele unei disfuncții sexuale sunt: ejaculările precoce care   sunt prezente la 25-40% dintre bărbați. Studiile arată că ejaculările precoce se întâmplă la doar 2 minute de la începerea actului sexual; impotența este un alt factor la disfuncției sexuale sau erecția slabă. Aceasta din urmă poate fi cauzată de probleme la nervii erogeni, fluxul slab de sânge care ajunge în țesuturile penisului sau chiar diabetul. Alte cauze ale disfuncției sexuale sunt cauzate de o viață sedentară, dezechilibrele la nivel hormonal, scăderea imunității, hipertensiune arterială, obezitate fumatul și consumul de substanțe interzise. Toate aceste probleme pot dispărea sau preîntâmpina dacă folosiți produsul Adamour.Adamour sex de calitate

Citeste si despre Tianli pareri.  Titali este un supliment alimentar pentru barbati care a fost descoperit de chinezi si a fost folosit initial la curtea imperiala

Cum tratează acest produs hipertensiunea arterială?

Adamour a fost construit pentru a ajuta bărbații care au probleme de erecție și potență să își restabilească funcția sexuală. Acest medicament este conceput prin sintetizarea hormonilor bărbătești prin stabilizarea diferitelor simptome ca durere sau disconfort în zona organelor genitale. Substanțele naturale care stau la baza acestui produs ajută la stabilizarea ejaculării precoce și reglarea sistemul urinar prin normalizarea circuitului sangvin în țesuturile penisului. Actul sexual va deveni mai intens pentru că va crește nivelul de testosteron din corp, stima de sine se va îmbunătății și odată cu normalizarea cantității de lichid seminal, funcțiile corpului își vor crește capacitățile făcând din tine un partener sexual de elită.

Care sunt ingredientele naturale trecute în prospect?

Produsul conține ingrediente 100% naturale. Cele mai importante conform prospect sunt mai jos:

  • Muira Puama – are efecte deosebite asupra libidoului fiind un remediu împotriva impotenței. De asemenea are efect afrodiziac. Mai conține acizi grași esențiali, lupeol, uleiuri volatile și taninuri.
  • Catuaba – este o planta care se folosește ca afrodiziac prin creșterea libidoului la bărbați și femei. Are efect de anti-anxietate, tonic al sistemului nervos central, cardiotonic (întărește inima), vasodilatator și vasorelaxant.
  • Alma – are rolul de a îmbunătății calitatea lichidului seminal.
  • Maca Peruvian – este o sursă de tiamină, riboflavina, vitamina B6, calciu și fier. Extractul din rădăcina de Maca este o sursă de vitamine și minerale. Ajuta la creșterea fertilității și a libidoului, la stimularea bunei dispoziții și a  energiei.
  • Tribulus terrestris – ajută la creșterea dorinței sexuale și a producției de testosteron.Adamour pentru barbati

Cum se administrează acest produs conform prospect? Există contraindicații?

Adamour capsule se administrează pe cale orală, de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de începerea actului sexual. Pentru rezultate vizibile se recomandă ca suplimentul sa fie administrat cel puțin 30 de zile. După primele zile vor fi resimțite efecte pozitive. Se recomandă consumul de apă constant înaintea și după actul sexual pentru hidratarea corpului, pentru că în timpul actului sexual va fi consumată multă energie.

Se găsește Adamour în farmacii precum la Catena sau Farmacia Tei? Ce preț are?

ADAMOUR

Produsul poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial al producătorului pentru că acesta oferă reducere 50 % la prima achiziție. Acesta nu poate fi achiziționat din farmacii precum Catena sau Tei. Produsul are un preț foarte accesibil de doar 159 de Ron. Comanda se plasează in doar trei pași simpli, iar modalitățile de plată pot fi făcute prin card Visa, Mastercard sau cash prin ramburs la curier.

Ce păreri au scris utilizatorii pe forum despre acest produs?

Adamour pentru erecție și potență este foarte utilizat de bărbații care au decis că viața lor sexuală nu este un capitol închis. Pe forum exista numeroase păreri despre acest produs, mulți dintre cei care l-au utilizat  au dorit să împărtășească și altor persoane beneficiile produsului.

Articole similare

5/5 - (4 votes)

Despre Fefy Stefania

Verificați și

Osty Health

Osty Health pentru dureri articulare- păreri, preț, prospect, efecte și farmacii

Osty Health este un remediu natural pe bază de gel, care are o acțiune rapidă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *